Digitalekopie Loodgieters

Lekdetectie in Nederland

Home  >>  Loodgieters  >>  Lekdetectie in Nederland

Een lekdetectie expert is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van sanitair, waterleidingen, verwarmingsinstallaties en riolering. Het woord komt oorspronkelijk van het gieten van lood in pijpen die vroeger gebruikt werden om huizen waterdicht te maken. Tegenwoordig is dit niet meer nodig, maar het vak van de loodgieter heeft zijn naam behouden!

Het vakgebied van de loodgieter is dus vrij breed en hij kan u dus met veel zaken helpen in en rondom het huis. De meeste mensen komen in aanraking met de loodgieter tijdens het bouwen of verbouwen van hun huis. De eerste aanraking is echter vaker wanneer iets het niet meer doet, bijvoorbeeld:

  • De riolering is verstopt
  • De CV ketel doet het niet meer
  • De verwarmingsinstallatie werkt niet meer
  • Er is een leiding gesprongen

De eerste ervaring is dus vaak geen prettige, daarom is het belangrijk dat u een loodgieters service kiest die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is zo dat u altijd snel geholpen kan worden.

De loodgieter helpt

Wanneer u een van de problemen ervaart waarbij loodgieters kunnen helpen en u heeft een afspraak gemaakt zijn er een aantal dingen die u kunt voorbereiden voor het bezoek. Maak de plaats waar de loodgieter zijn werk zal verrichten schoon en ruim het op. Op deze manier kan de loodgieter zijn werk goed doen en hoeft hij u ook geen extra tijd te rekenen waarin hij de plek werk klaar moest maken. Een win-win situatie dus. U kunt ook aan de loodgieter vragen nadat hij uw probleem heeft opgelost of het een lastige klus was. Mocht dat niet het geval zijn, kunt u misschien de volgende keer dat het gebeurt het probleem zelf oplossen!

Lekdetectie in Lelystad kosten meestal tussen de €50 en €70 per uur. En sommige rekenen ook voorrijkosten. Vraag dus altijd van te voren even naar de tarieven!